Läs Michelles fullständiga CV i .pdf format

Michelle Prager är född i Nyköping och har växt upp i tre länder: England, USA och Sverige.

Michelle inledde sin vokala resa på Södra Latins Gymnasium. Där på musiklinjen specialiserade hon sig inom musikalgenren på grund av sin passion för skådespeleri och sång.

Efter Södra Latin valde Michelle att förkovra sig inom skådespeleri vid Mountview Theatre School i London och Spegelteatern i Stockholm. Genom Spegelteatern hade hon möjlighet att arbeta med Dag Schantz som uppmuntrade henne till att studera som operasångerska. Denna nya genre passade Michelles dramatiska röst och personlighet utmärkt. Michelle vidareutvecklade sig som mezzo vid Opera Studio 67 i Stockholm och framförde rollerna Dorabella, Ramiro, Sekreteraren och Charlotte i olika produktioner.

Arbete följde i två Läckö-produktioner. Michelle spelade också titel rollen i Carmen med Opera Vox i Stockholm. Hon var även med i Opera Vildmarks produktion av Falstaff som Meg på Isteatern i Jukkasjärvi.

Michelles nästa steg var att studera med Derek Barnes på Operahögskolan i Göteborg. Andra lärare som hon har studerat hos är David L.Jones, Maria Kransmo, Ingrid Tobiasson, Cathy Pope och Hillevi Martinpelto.

Michelle sjöng rollen som Santuzza i Hampstead Garden Operas produktion av Cavalleria Rusticana 2016.